Mega Image vrea încă 20 de magazine în decembrie

Postat la 10 decembrie 2012 8 afişări

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, vrea să deschidă 20 de magazine în luna decembrie, urmând să ajungă la aproape 193 de unităţi la nivel naţional. Trei dintre cele 20 de magazine sunt deja funcţionale de la sfârşitul săp­tă­mânii trecute. Din cele 193 de unităţi, în 2012 Mega Image a deschis 89 de magazine, dintre care 37 sub brandul Mega Image şi 52 Shop&Go.

În acest context cifra de afaceri a belgienilor se va apropia de jumătate de miliard de euro, potrivit calculelor ZF care iau în considerare vânzări per magazin similare celor de anul trecut. Calculele ZF nu ţin cont de data în care au fost des­chise magazinele. Încă de la intrarea pe piaţă belgienii şi-au concentrat aten­ţia pe Bucureşti şi judeţul Ilfov, unde au circa 150 de ma­ga­zine. Retailerul şi-a extins reţeaua până în sud, în judeţul Giur­giu, în nord până la Braşov şi în vest până în judeţul Argeş. La est de Capitală, singurul judeţ unde compania a des­chis magazine este Constanţa, fiind ocolite astfel mai săra­cele judeţe Ialomiţa şi Călăraşi.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
mega image,
magazine,
dublare,
retea
/actualitate/mega-image-vrea-inca-20-de-magazine-in-decembrie-10381481
10381481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.