Mega Image reia extinderea şi deschide primul magazin din acest an, în Bucureşti

Postat la 13 februarie 2014 34 afişări

Retailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri un magazin de proximitate Shop&Go în Bucureşti, primul din acest an, după ce aproape o lună şi jumătate nu a inaugurat nicio unitate.

Mega Image reia extinderea şi deschide primul magazin din acest an, în Bucureşti

 Shop&Go Hatmanul Arbore are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 98,94 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al companiei.

În perioada similară a anului trecut (ianuarie - jumătate din febriarie - n.r.), reţeaua deschisese deja cinci magazine.

Pe parcursul anului 2013, reţeaua Mega Image s-a extins cu 104 unităţi, dintre care 37 supermarketuri Mega Image, 66 magazine de proximitate Shop&Go şi un magazin sub brandul AB Cool Food.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 297 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (168), Shop&Go (128), AB COOL FOOD (1).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mega-image-reia-extinderea-si-deschide-primul-magazin-din-acest-an-in-bucuresti-12077891
12077891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.