Mega Image ajunge într-un nou oraş. Care este acesta

Autor: Andra Stroe Postat la 08 mai 2020 93 afişări

Mega Image ajunge într-un nou oraş. Care este acesta

Mega Image ajunge pentru prima dată pe piaţa din Oradea, prin deschiderea unui magazin situat pe Bulevardul Ştefan cel Mare 79. Deschiderea face parte din planul de expansiune a businessului în teritorii noi din ţară, în oraşe care sunt centre urbane puternice, cu potenţial şi dezvoltare accelerată.

Noul magazin include în portofoliu mărcile proprii Delhaize, 365, Bun de tot, Mega Apetit şi Delicata.

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viaţă local şi a satisface preferinţele clienţilor, Mega Image a încheiat parteneriate şi cu alţi producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificaţie (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificaţie Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor), spun reprezentanţii companiei.

Primul magazin Mega Image din Oradea, situat pe Bulevardul Ştefan cel Mare nr. 79, va fi deschis pentru public începând cu 8 mai şi are o surpafaţă totală de 412 mp. Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expasiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
deschidere,
magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.