MedLife investeşte 1,5 milioane euro în a doua hyperclinică din Galaţi şi vrea să continue extinderea în oraşele medii, prin achiziţii sau proiecte greenfield

Autor: Roxana Rosu Postat la 28 noiembrie 2019 55 afişări

Compania MedLife deschide a doua hyperclinică din Galaţi, cu servicii de ambulator şi imagistică, în urma unei investiţii de 1,5 milioane euro şi anunţă continurea planurilor de extindere în oraşele cu populaţie medie, prin achiziţii sau proiecte greenfield.

MedLife investeşte 1,5 milioane euro în a doua hyperclinică din Galaţi şi vrea să continue extinderea în oraşele medii, prin achiziţii sau proiecte greenfield

Compania MedLife deschide a doua hyperclinică din Galaţi, cu servicii de ambulator şi imagistică, în urma unei investiţii de 1,5 milioane euro şi anunţă continurea planurilor de extindere în oraşele cu populaţie medie, prin achiziţii sau proiecte greenfield.

 

Noua clinică are o suprafaţă de 550 de metri patrati si acoperă 17 specialităţi, printre care pediatrie, cardiologie pediatrică, chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică, neuropsihiatrie pediatrică, neurologie, ORL, boli infecţioase, alergologie, pneumologie, oncologie şi oftalmologie.

Aflată în apropiere de prima hyperclinică MedLife din localitate, noua unitate are şi departament de imagistică, dotat cu un aparat de rezonanţă magnetică (RM).

“Această noua deschidere face parte din programul nostru de dezvoltare nationala şi marchează intarirea pozitiei de lider al medicinei private in zona de sud est a tarii. Ne bucuram ca putem oferi pacientilor din Galati si din proximitate o a doua unitate medicala, unde vor putea beneficia de servicii medicale, la cele mai inalte standarde. Asa cum am anunţat căyre acţionarii şi investitorii noştri, am inceput în expansiune şi continuăm în acelaşi ritm accelerat. Vom prospecta în continuare piaţa in vederea extinderii la nivel national in orasele cu o populatie medie, atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte si CEO al MedLife.

MedLife a deschis prima hyperclinică in 2004 şi a ajuns la 21 de unităţi de acest tip, în Bucureşti, Arad, Timişoara, Galaşi, Iaşi, Constanţa, Craiova, Brasov, Cluj, Ploiesti şi Oradea.

Compania are o capitalizare de 741 milioane lei la BVB, iar de la începutul anuului acţiunile Medlife s-au apreciat cu 25%, fiind tranzacţionate joi la 33,5 lei/titlu. 

Grupul de servicii medicale private MedLife (simbol bursier - M), controlat de familia Marcu, a raportat un profit net de 5,7 mil. lei la nouă luni din 2019, echivalentul unei creşteri de 134,6% faţă de perioada similară a anului trecut şi afaceri de 336,6 mil. lei, plus 7,8%

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medlife,
galati,
achizitii,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.