Medici: Adrian Paunescu, in stare extrem de grava. Nu stim cum mai putem face fata situatiei

Postat la 04 noiembrie 2010 44 afişări

Adrian Paunescu se afla in stare "extrem de grava", potrivit medicilor Spitalului Floreasca din Bucuresti, poetul mai suferind stopuri cardiace. Doctorul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, a spus intr-o declaratie de presa de joi, la ora 17.00, ca starea poetului este "extrem de grava", "mai avand niste stopuri", situatia lui depasind resursele terapeutice ale unitatii.

"Nu stiu cum mai putem face fata in continuare situatiei", a afirmat Bradisteanu.Seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, informa joi dimineata ca Adrian Paunescu a trecut cu bine noaptea, starea lui fiind atunci stationara, iar pacientul era in continuare conectat la aparate pentru sustinerea functiilor cardiace si respiratorii.

Medicul adauga ca poetul primeste transfuzii de sange.Poetul este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medici-adrian-paunescu-in-stare-extrem-de-grava-nu-stim-cum-mai-putem-face-fata-situatiei-7692427
7692427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.