Mediafax Talks about Energy” - ediţia a XIV-a, cu oficiali din Ministerul Energiei, ANRE şi jucătorii din piaţă

Postat la 16 septembrie 2015 117 afişări

Mediafax Talks about Energy” - ediţia a XIV-a, cu oficiali din Ministerul Energiei, ANRE şi jucătorii din piaţă

Secretarul de Stat în Ministerul Energiei Bogdan Badea şi preşedintele ANRE Niculae Havrileţ vor participa, joi, 17 septembrie, la conferinţa „Mediafax Talks about Energy” - ediţia a XIV-a, care va avea loc la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 9.30.

Seria de conferinţe Mediafax Talks about Energy a ajuns deja la a XIV-a ediţie şi, ca de obicei, beneficiază de prezenţa lectorilor importanţi din domeniu, atât reprezentanţi ai companiilor din domeniul energetic, cât şi reprezentanţi ai Guvernului României şi ai instituţiilor publice implicate. Alături de Bogdan BADEA şi Niculae HAVRILEŢ, la conferinţă vor mai fi prezenţi ca lectori Silvia VLĂSCEANU – Directorul General al Asociaţiei Companiilor de Utilităţi din Energie; Martin ZMELIK – Country Manager şi Preşedinte al Directoratului CEZ România şi Cătălin- Lucian CHIMIREL – Membru Directorat CNTEE Transelectrica S.A, în dezbateri urmând să intervină şi alţi jucători din piaţa de energie.

Printre temele care vor fi supuse dezbaterii în cadrul conferinţei se numără Strategia energetică a României 2015-2035, Uniunea Energetică Europeană şi convergenţa energetică, precum şi alternative la sursele convenţionale de energie, pricipalele investiţii din România - analiză, profitabilitate şi evoluţii viitoare.

Alte teme care vor fi discutate la eveniment sunt: situaţia certificatelor verzi şi fondurile necesare pentru acestea în 2017, transportul de energie şi investiţiile în reţele, rolul ANRE în reglementarea domeniului energetic, stimularea consumului şi atragerea de investiţii private noi, noutăţile programului de privatizare a companiilor de stat şi vânzarea pachetelor de acţiuni pe bursă.

Conferinţa va fi moderată de Cristian DIMITRIU - director editorial Mediafax Group.

Evenimentul va reuni aproximativ 150 participanţi, dintre care reprezentanţi din rândul autorităţilor, reprezentanţi ai BVB, BRM, OPCOM, reprezentanţi ai organismelor de reglementare în domeniul energiei, gazului, petrolului şi ai pieţei energetice, directori tehnici, de achiziţii şi de strategie şi dezvoltare. Vor fi prezenţi la conferinţă reprezentanţi din cadrul primăriilor, analişti, ONG-uri, cercetători, precum şi avocaţi, consultanţi, investitori, bancheri, asiguratori şi mass-media.

Conferinţa „Mediafax Talks about Energy” este organizată de Agenţia de presă Mediafax, cu sprijinul Transelectrica şi are ca parteneri: CEZ GROUP şi AXPO ROMÂNIA. .

Mai multe detalii, agenda evenimentului „Mediafax Talks about Energy” - ediţia a XIV-a  puteţi găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/energy-14

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări video cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks 

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mediafax-talks-about-energy-editia-a-xiv-a-cu-oficiali-din-ministerul-energiei-anre-si-jucatorii-din-piata-14714567
14714567
comments powered by Disqus

Aleph Story. De ce sunt mici salariile atât de mici în România?

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.