MEDIAFAX GROUP si Romtelecom colaboreaza pentru noul portal de stiri si divertisment al operatorului telecom

Postat la 27 mai 2011 691 afişări

Mediafax Group, publisherul din Romania cu cel mai mare numar de branduri lider de piata in portofoliu, furnizeaza, incepand din 26 mai, continutul integral al noului portal de stiri si divertisment al Romtelecom - cauta.romtelecom.ro.

Portalul cauta.romtelecom.ro contine stiri de ultima ora din actualitatea economica si politica, precum si noutati mondene, auto si din lumea sportului, furnizate de Mediafax Group.Continutul media se adauga optiunii de cautare disponibile pe portal din toamna anului trecut si transforma cauta.romtelecom.ro intr-un adevarat portal de stiri si divertisment. In plus, sectiunile "Horoscop" si "Vremea" pot fi personalizate in functie de zodie, respectiv principalele orase din Romania.

"Cu peste 1.500 de materiale jurnalistice realizate zilnic, Mediafax Group este cel mai important furnizor de informatie din media romaneasca. Suntem onorati de alegerea Romtelecom si speram ca impreuna sa le oferim zilnic utilizatorilor informatia de care au nevoie." - a spus Orlando Nicoara, Director General Mediafax Group.

"Romtelecom avanseaza in zona de online cu acest portal, dupa ce magazinul online si portalul video lansate in ultimele luni au atras atentia clientilor cu mult peste asteptarile noastre.

In cazul Dolcetv.ro, pana la acest moment, butonul "play" a fost apasat de peste 3.400.000 de ori, iar in ceea ce priveste Clickshop.ro, mall-ul online de la Romtelecom, sunt inregistrate zilnic peste 5.400 de vizite," a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential. La aceeasi adresa utilizatorii vor putea gasi in curand si informatii de pe www.dolcesport.ro si www.dolcetv.ro, iar in urmatoarele luni sectiunile de stiri vor putea fi personalizate in functie de tipurile de stiri din topul preferintelor utilizatorului respectiv.

Aceasta este o noua initiativa a Romtelecom in mediul online, dupa lansarea din acest an a portalului cu continut video www.dolcetv.ro si a mall-ului online www.clickshop.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEDIAFAX GROUP,
Romtelecom,
divertisment
/actualitate/mediafax-group-si-romtelecom-colaboreaza-pentru-noul-portal-de-stiri-si-divertisment-al-operatorului-telecom-8290538
8290538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.