McDonald’s deschide un nou restaurant de ziua Copilului. Unde se află

Autor: Florin Casota Postat la 31 mai 2018 356 afişări

McDonald’s deschide sezonul de vară prin inaugurarea restaurantului cu numărul 72. De la 1 iunie, în Ploieşti, se deschide un nou restaurant McDonald’s în centrul comercial Ploieşti Shopping City. Acesta este cel de-al patrulea restaurant McDonald’s din Ploieşti, deschis în urma unei investiţii de 2,6 milioane lei.

McDonald’s deschide un nou restaurant de ziua Copilului. Unde se află

Noul restaurant va avea cu două kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor, oferă clienţilor o servire mai rapidă şi mai facilă.

„Deschidem noul restaurant din Ploieşti la timp pentru sezonul de vară, cel mai aglomerat sezon la McDonald’s”, anunţă Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România. „Acesta este cel al patrulea restaurant din Ploieşti, lucru care arată relaţia strânsă pe care o avem cu ploieştenii. Restaurantul din Ploieşti este prima deschidere de anul acesta, un an foarte ambiţios în care urmează să deschidem încă 6 restaurante”, încheie Daniel Boaje.

Prin noua deschidere, McDonald’s angajează 40 de personae.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.