McDonald’s deschide cel de-al 85-lea restaurant, în Bucureşti. În ce zonă este amplasată noua unitate

Autor: Andra Stroe Postat la 04 iunie 2020 385 afişări

McDonald’s deschide cel de-al 85-lea restaurant, în Bucureşti. În ce zonă este amplasată noua unitate

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, a deschis cel de-al 85-lea restaurant în Bucureşti, la Piaţa Progresul. Noul restaurant tip in-store oferă cea mai modernă tehnologie McDonald’s şi creează 50 de locuri de muncă, toate acestea în urma unei investiţii de 5 milioane de lei.

Restaurantul de pe Şoseaua Giurgiului are o suprafaţă de 590 mp, dispune de 107 de locuri în interior, 68 de locuri pe terasă, o cafenea McCafé şi o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări.

Sistemul Experience of the Future integrat în noua unitate „le permite clienţilor să comande produsele preferate, rapid şi uşor, la kiosk-urile digitale la care îşi pot personaliza comanda şi pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat. De asemenea, aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie şi este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s”, spun reprezentanţii companiei.

În această perioadă, clienţii pot lua comanda la pachet, direct din restaurant, pot servi produsele pe terasă sau le pot comanda prin McDelivery.

McDonald’s are 85 de restaurante în 26 de oraşe din România şi o echipă formată din 5.500 de angajaţi care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experienţă fiecărui client.

Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuieşte inaugurarea altor două noi restaurante.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
mcdonald's,
restaurant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.