McDonald’s, cea mai mare reţea de restaurante din lume, deschide un nou tip de restaurant unic la nivel global. Vezi unde se află acesta

Postat la 06 ianuarie 2023 307 afişări

McDonald’s, cea mai mare reţea de restaurante din lume, deschide un nou tip de restaurant unic la nivel global. Vezi unde se află acesta

Oraşul Fort Worth (Texas, Statele Unite) are primul McDonald’s robotizat din lume. Angajaţii care lucrau la casa de marcat au fost înlocuiţi cu ecrane tactile la intrarea în restaurant, iar personalul de la ghişeul McAuto a fost eliminaţi.

Obiectivul McDonald’s este de a îmbunătăţi viteza şi eficienţa comenzilor.

Oraşul Fort Worth (Texas, Statele Unite) are primul McDonald’s robotizat din lume. Angajaţii care lucrau la casa de marcat au fost înlocuiţi cu ecrane tactile la intrarea în restaurant, iar personalul de la ghişeul McAuto a fost eliminaţi.

Acum, clienţii pot trece cu maşina prin culoarul McAuto pentru a aştepta ca un transportor de alimente şi băuturi să le servească comanda. Un purtător de cuvânt al restaurantului a declarat pentru The Guardian că McDonald’s „nu este complet automatizat”, deoarece este angajat acelaşi număr de personal ca într-o locaţie tradiţională.

Restaurantul limitează interacţiunile dintre angajaţi şi clienţi, deoarece „foloseşte o tehnologie îmbunătăţită care permite echipamentelor să înceapă să pregătească comenzile clienţilor atunci când aceştia se află în apropierea restaurantului”. Obiectivul McDonald’s este de a îmbunătăţi viteza şi eficienţa comenzilor, astfel încât clienţii să poată ridica mâncarea de pe o „bandă de precomandă” sau să comande de la un chioşc cu ecran tactil din interiorul magazinului.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mcdonald's,
restaurant,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.