Mazăre, despre rezultatul PSD Constanţa la primul tur: E bine că n-a fost rău, dar o să fie mai bine

Autor: Liviu Dadacus Postat la 06 noiembrie 2014 39 afişări

Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a precizat, joi, referindu-se la rezultatul obţinut de filiala PSD Constanţa la primul tur al alegerilor prezidenţiale, că "e bine că nu a fost rău", în condiţiile în care organizaţia a pierdut întotdeauna alegerile pentru Preşedinţie.

"E bine că n-a fost rău. Sigur, diferenţa e de opt procente la noi pe judeţ. Putea să fie şi mai bine, dar o să fie mai bine. (...) La Preşedinţie întotdeauna am pierdut", a spus Mazăre.

El a spus că la Primărie a câştigat mereu, dar a subliniat că oamenii au percepţii diferite atunci când se discută despre politica la nivel naţional.

"La Primărie am câştigat mereu, dar oamenii percep diferit lucrurile. Degeaba îi fac lui în oraş să arate perfect. În momentul în care are de luat două opţiuni majore în ceea ce priveşte politica la nivel naţional, când are de votat stânga sau dreapta - că nu putem spune că Iohannis este un tip cu mare carismă - însă aţi văzut că în zonele urbane s-a votat mai mult spre dreapta, adică mai puţin aplecat spre nevoile oamenilor", a spus Mazăre.

Victor Ponta a câştigat alegerile în judeţul Constanţa, obţinând cu aproape opt procente mai mult decât Klaus Iohannis, iar pe locul al treilea s-a clasat Elena Udrea, la mare distanţă de primii doi candidaţi, potrivit datelor finalze furnizate de Biroul Electoral Judeţean Constanţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAZĂRE,
PSD CONSTANŢA,
REZULTAT
/actualitate/mazare-despre-rezultatul-psd-constanta-la-primul-tur-e-bine-ca-n-a-fost-rau-dar-o-sa-fie-mai-bine-13499337
13499337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.