Mazăre: Am documente devastatoare pentru DNA în dosarul în care sunt acuzat de luare de mită

Autor: Cosmin Vaideanu Postat la 02 octombrie 2014 94 afişări

Primarul Radu Mazăre susţine că are “documente devastatoare” pentru DNA, primite de la Ministerul Justiţiei din Liechtenstein şi pe care le va depune la ICCJ, iar în baza acestora va cere ridicarea controlului judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la Avraham Morgenstern.

“Am o veste devastatoare pentru ăştia de la DNA: nişte documente devastatoare pe care le depun la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şi eu şi Ministerul Justiţiei din România am primit documentul din partea Ministerului Justiţiei din Liechtenstein şi o să-l depunem la Înalta Curte săptămâna aceasta, când o să cer ridicarea interdicţiei de părăsirea a ţării”, a declarat joi, primarul Constanţei, Radu Mazăre.

El nu a vrut să ofere detalii, spunând doar că este un document-protest al Ministerului Justiţiei din Liechtenstein către Ministerul Justiţiei din România legat de modul în care ar fi fost folosite acte trimise din ţara respectivă.

“L-au primit oficial Ministerul Justiţiei din România, trebuie să răspundă la el. Este un protest adresat Ministerului Justiţiei din România de către ministrul Justiţiei din Liechtenstein privitor la modul în care au folosit documentele trimise de Liechtenstein. Orice probă care se obţine trebuie obţinută legal, printr-o comisie rogatorie”, a spus Radu Mazăre.

În dosarul în care este cercetat pentru luare de mită, primarul Constanţei, Radu Mazăre, este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit suma de 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru ca acesta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul social "Henri Coandă". În acest dosar, Radu Mazăre este sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi ţara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAZĂRE,
DNA,
/actualitate/mazare-am-documente-devastatoare-pentru-dna-in-dosarul-in-care-sunt-acuzat-de-luare-de-mita-13362252
13362252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.