Mătuşa lui Kim Jong-un s-a tratat pentru probleme cardiace în străinătate

Postat la 20 decembrie 2013 30 afişări

Mătuşa liderului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Kyong-hui, al cărei soţ, Jang Song-thaek, a fost executat recent, a revenit acasă luna trecută, după ce a fost în străinătate să se trateze pentru probleme cardiace, scrie vineri agenţia de presă sud-coreeană.

Mătuşa lui Kim Jong-un s-a tratat pentru probleme cardiace în străinătate

 Situaţia lui Kim Kyong-hui era necunoscută după ce soţul ei, Jang Song-thaek, a fost executat săptămâna trecută, în cadrul celei mai importante epurări efectuate de regimul stalinist în ultimii doi ani.

"Din câte ştiu eu, Kim Kyong-hui a urmat un tratament pentru o boală cardiacă şi a revenit luna trecută în Coreea de Nord", a declarat o sursă diplomatică aflată în post la Beijing, citată de agenţia Yonhap.

Sursa nu a precizat ţara în care a fost Kim Kyong-hui, mătuşa dinspre tată a liderului nord-coreean. Însă informaţii anterioare sugerează că aceasta a efectuat sejururi multiple în Singapore.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/matusa-lui-kim-jong-un-s-a-tratat-pentru-probleme-cardiace-in-strainatate-11799843
11799843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.