Ce oraşe preferă românii pentru City Break

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2013 134 afişări

Cererea românilor pentru vacanţe de tip weekend prelungit, de trei până la patru zile, este în creştere, potrivit informaţiilor transmise de agenţia de turism specializată pe programe turistice de tip City Break Brava Tour.

Ce oraşe preferă românii pentru City Break

Londra este prima destinaţie preferată de turiştii români, aceasta fiind urmată de Paris şi Roma. Preţurile pachetelor pornesc de la 120 de euro de persoană pentru o vacanţă tip City Break la Roma, 180 de euro de persoană pentru un weekend la Londra şi de la 200 de euro pentru oraşul iubirii, Paris.

Profilul cumpărătorilor identificat de agenţie este al cuplurilor de tineri, cu venituri medii spre ridicate, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care doresc să petreacă timp împreună şi care aleg să viziteze oraşul după un program personalizat de ei.

´´Anul acesta am fost asaltaţi de cereri de vacanţe de weekend, în toate destinaţiile noastre, dar mai ales în acestea trei, Londra, Paris şi Roma. Este un adevărat boom, pe care l-aş putea explica spunând că oamenii nu mai aşteaptă sejurul clasic ci vor să descopere alte ţări şi alte culturi şi în extrasezon. (...) Am avut multe cereri anul acesta si pentru Verona, Istanbul, Lisabona, Barcelona, Veneţia, Praga´´, a declarat Monica Zorzon, director al agenţiei Brava Tour.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-orase-prefera-romanii-pentru-city-break-11796436
11796436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.