MasterChef, lider de audienţă la prima ediţie - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 21 martie 2012 28 afişări

Competiţia a fost lider de audienţă marţi seară, astfel că în minutul de maxima audienţă, 22.13, Pro Tv atingea pe publicul sau ţintă un vârf de 14,2 puncte de rating şi 32,8% din cota de piaţă.

În întreg intervalul de difuzare (20.27-22.27), pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, "MasterChef" a fost lider absolut de audienţă cu o medie de 10,3 puncte de rating şi 23,2 % cotă de piaţă, in vreme ce Antena 1 obtinea 7,1 puncte de rating si 16 procente din cota de piata. Şi pe publicul din mediul urban "MasterChef" a fost programul preferat, clasându-se pe primul loc, cu o audienţă medie de 8,6 puncte de rating şi 17,2 % cotă de piaţă.

Buiucă Petru a fost exemplul perfect despre ce înseamnă nu doar tensiunea unui astfel de show, ci şi emoţiile primului concurent care păşeşte în faţa juriului. Cu o supă franţuzească de ciuperci (a combinat supa de ceapă franţuzească cu o supă englezească de ciuperci), Petru Buiucă a reuşit să îi convingă în cele din urmă pe juraţi că merită şansa de a merge mai departe.

Şi pentru Liliana Popa, o tânără de 27 de ani din Bacău, şi pentru Andreea Moldovan, o bucureşteancă de 26 de ani, prima seară "MasterChef" s-a încheiat cu bine. Daă prima dintre ele a gătit un ton în crustă de mac, Andreea a obţinut permisul de trecere în etapa următoare a show-ului cu un risotto cu creveţi şi rucola şi sos de mazăre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MasterChef,
lider,
audienţă,
Pro Tv
/actualitate/masterchef-lider-de-audienta-la-prima-editie-galerie-foto-9422072
9422072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.