Maşini de lux scoase la vânzare de ANAF la preţul unui telefon. Cât costă un BMW X5 din 2001

Postat la 27 noiembrie 2020 1352 afişări

Maşini de lux scoase la vânzare de ANAF la preţul unui telefon. Cât costă un BMW X5 din 2001

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă că, începând cu data de 24 noiembrie, a scos la vânzare mai multe maşini de lux, cu preţuri plecând de la 1000 de lei.

ANAF anunţă, prin intermediul Direcţiei generale executări silite, serviciul teritorial Suceava, scoaterea la vânzare a mai multor maşini, dintre care unele de lux, care au ajuns în proprietatea statului după ce au fost confiscate în vama Siret.

Printre automobilele scoase la vânzare se află un BMW X5 din 2001, cu motor diesel de 3.0 litri, negru, care poate fi achiziţionat cu doar 1500 de lei. Maşina are certificat de înmatriculare, dar lipseşte cartea de identitate, potrivit comunicatului ANAF.

De asemenea, un autoturism Citroen Picasso, din 2007, poate fi cumpărat în schimbul sumei de 1000 de lei.

Cei interesaţi pot achiziţiona o autoutilitară Mercedes-Benz Vito din 2011, cu certificat de înmatriculare, dar fară carte de identitate, care costă 2500 de lei cu TVA, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoatere,
vanzare,
anaf,
masini de lux

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.