MASACRUL din Sri Lanka: Bilanţul atacurilor a ajuns la 290 de morţi şi cel puţin 500 de răniţi/ Zeci de străini, printre victime

Postat la 22 aprilie 2019 77 afişări

Autorităţile din Sri Lanka anunţă că 290 de persoane au murit şi cel puţin 500 au fost rănite în urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, potrivit BBC.

MASACRUL din Sri Lanka: Bilanţul atacurilor a ajuns la 290 de morţi şi cel puţin 500 de răniţi/ Zeci de străini, printre victime

Potrivit autorităţilor locale, 24 de persoane au fost arestate până acum în acest caz. Poliţia din Sri Lanka a anunţat că zeci de cetăţeni străini se numără printre victime.

Şeful Poliţiei din Sri Lanka, Pujuth Jayasundara, lansase un avertisment în urmă cu zece zile, semnalând că mişcarea islamistă NTJ (National Thowheeth Jama’ath) plănuia comiterea un atacuri teroriste sinucigaşe.

Preşedintele Maithripala Sirisena s-a declarat „şocat" de explozii, cerând o investigaţie urgentă. Premierul Ranil Wickremesinghe a condamnat vehement comiterea unor „atacuri laşe" şi a lansat un apel la unitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sri lanka,
decese,
raniti,
atacuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.