Mars îl numeşte pe Arman Sutbayev în funcţia de market director pentru România

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2020 58 afişări

Mars îl numeşte pe Arman Sutbayev în funcţia de market director pentru România

Mars, unul dintre cei mai mari producători din domeniul alimentar din lume, anunţă numirea lui Arman Sutbayev în funcţia de market director pentru România, începând cu luna august a acestui an. Arman Sutbayev o înlocuieşte pe Geanina Băbiceanu, care a fost promovată în funcţia de general manager al Royal Canin Italia.

Arman Sutbayev se alătură echipei Mars România din poziţia de market director East CEAB & Turkey Mars Wrigley Confectionery.  În noul său rol, va conduce cea mai mare piaţă din cadrul unităţii Multisales Central Europe, din care, pe lângă România, mai fac parte Cehia, Ungaria şi Slovacia. Coordonând o echipă de peste 200 de angajaţi, el va fi responsabil de implementarea strategiei de business pentru toate segmentele companiei din România – alimente, gumă, ciocolată şi hrană de animale.

Sutbayev are o experienţă profesională de peste 16 ani în vânzări şi marketing. S-a alăturat companiei Mars în anul 2014 ca director de vânzări al Wrigley Kazahstan. În 2017, a fost numit market director pentru regiunea de est a unităţii Central Eurasia, Belarus and Turkey, alăturându-se echipei de leadership. În ultimii trei ani, cele 10 pieţe pe care le-a gestionat au înregistrat o creştere susţinută, cu o dublare a business-ului din Uzbekistan şi ani consecutivi de creştere cu două cifre procentuale pe piaţa din Belarus, spun reprezentanţii Mars.

Înainte de a face parte din Mars, acesta a petrecut 10 ani în compania P&G.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mars,
director,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.