Marks & Spencer lanseaza lenjerie de culoarea pielii, in patru nuante

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 07 februarie 2011 175 afişări

In mod traditional, lenjeria intima de culoarea pielii este de fapt bej, dar lantul Marks & Spencer a decis sa schimbe aceasta perceptie si a lansat o gama in care lenjeria este in patru nuante diferite de bej, adaptata mai mult tonurilor diferite ale pielii femeilor din toata lumea.

Cercetatorii de la Marks & Spencer au ajuns la culorile noii game de lenjerie intima in urma unor studii in randul a peste 1.000 de cliente, folosindu-se de un spectometru - un instrument care determina nuantele obiectului scanat, in cazul de fata pielea potentialelor cliente, scrie Daily Mail.

Rezultatele acestor cercetari au fost apoi comparate cu date despre etnie de la Biroul National de Statistica, asa incat sa se ajunga la cele patru nuante alese pentru gama de lenjerie intima. Pretul de vanzare pentru un set este de 26 de lire sterline.

"Femeile admit tot mai mult nevoia de a purta lengerie in culori neutre, care se potriveste perfect nuantei pielii lor, asa incat sa nu se vada prin haine", spune Soozie Jenkinson, seful departamentului de design de lenjerie intima de la Marks & Spencer.

Lenjeria invizibila, cum mai este denumita de cei de la Marks & Spencer, a fost promovata in Londra, in fata magazinului din Marble Arch, de modelele Joelle Kayembe, Ana Tanalia, Sarah Wiffen si Catherine Thomas. Vedete precum Twiggy, Dannii Minogue, VV Brown, Lisa Snowdon si Ana Beatrix Barros vor fi imaginea noii game de lenjerie intima.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Marks & Spencer,
lenjerie
/actualitate/marks-spencer-lanseaza-lenjerie-de-culoarea-pielii-in-patru-nuante-7959118
7959118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.