Marko Bela: Optiunea UDMR - majoritate care sa sustina un guvern stabil

Postat la 08 decembrie 2009 7 afişări

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, luni, inainte de sedinta Consiliului Permamanent al Uniunii, ca in acest moment optiunea organizatiei este o majoritatea guvernamentala care sa sustina un guvern stabil, el precizand ca nu are sugestii in legatura cu persoana viitorului premier.

"Nu am facut evaluari, nu am facut speculatii in legatura cu persoana premierului si eu in acest moment nici nu am sugestii. O serie de intrebari nu si-au gasit raspunsul - majoritate guvernamentala, guvern stabil, transparent -, la urma urmei acest lucru in acest moment e cel mai important", a declarat liderul UDMR.

Intrebat daca Uniunea va merge in continuare alaturi de PNL, Marko a raspuns ca acest lucru va fi discutat in Consiliul Permanent, el mentionand ca nu vede motive pentru care UDMR nu ar continua aceasta colaborare cu PNL. "Cred ca avem interesul sa incercam in continuare sa ne corelam, sa colaboram cat mai bine", a spus el, adaugand ca reprezentantii UDMR nu au fost contactati pana in prezent de cei ai PDL.

Cititi declaratia completa a liderului UDMR pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
majoritate,
Marko Bela,
PDL
/actualitate/marko-bela-optiunea-udmr-majoritate-care-sa-sustina-un-guvern-stabil-5163400
5163400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.