Marius Locic: Sunt total nevinovat, nu am fraudat pe nimeni. Probabil am deranjat anumite persoane

Postat la 14 decembrie 2012 15 afişări

Omul de afaceri Marius Locic, care este vizat în ancheta fraudelor bancare de 85 de milioane de euro, a arătat joi la DIICOT că este absolut nevinovat, are o relaţie foarte bună cu băncile şi creditarea şi că, în opinia sa, cel mai probabil, a deranjat anumite persoane prin deschiderea unor pieţe.

Locic a fost adus joi după-amiază de mascaţi la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), unde procurorii îl vizează pe acesta în dosarul în care aproximativ 60 de persoane sunt suspectate de comiterea unor fraude bancare cu un prejudiciu de 85 de milioane de euro.

La intrarea în sediul DIICOT, Locic a fost lăsat să spună câteva cuvinte, acesta arătând că se consideră absolut nevinovat de acuzaţiile generale ce au fost anunţate, până la acest moment, prin anunţul oficial al DIICOT.

"Vreau să vă spun că sunt total nevinovat în acest dosar al bancherilor sau al fraudelor despre care se tot spune pe toată media că există. Din punctul meu de vedere, în relaţia Locic-bancă nu există nicio fraudă. Din punctul meu de vedere, Locic nu a făcut decât un singur lucru: de a efectua afaceri specifice comerciale, iar referitor la ce observ pe toate televiziunile că s-a dat în ziua de astăzi (joi - n.r.) că au fost reevaluate, că sunt băncile înşelate, nu este adevărat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marius Locic,
nevinovat,
persoane
/actualitate/marius-locic-sunt-total-nevinovat-nu-am-fraudat-pe-nimeni-probabil-am-deranjat-anumite-persoane-10392481
10392481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.