Mario Monti neagă că ar avea divergenţe cu Angela Merkel pe tema disciplinei bugetare

Postat la 04 iulie 2012 47 afişări

Premierul italian Mario Monti susţine că este în acord cu cancelarul german Angela Merkel, vrând o relansare economică ce nu trebuie să aibă loc "cu preţul disciplinei bugetare", într-un interviu care va apărea miercuri în Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Potrivit unor extrase din interviul disponibil pe site-ul FAZ, care urmează să fie publicat cu câteva ore înainte de o întâlnire cu cancelarul german la Roma, Monti apreciază că după summitul de la Bruxelles de joi, presa ar fi trebuit să scrie "Angela + Monti = un pas înainte pentru politica economică europeană". După summitul de la Bruxelles, majoritatea economiştilor subliniază că dacă Angela Merkel s-a opus oricărei mutualizări a datoriei, omologul său italian Mario Monti a câştigat cu 2 la 0.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mario-monti-neaga-ca-ar-avea-divergente-cu-angela-merkel-pe-tema-disciplinei-bugetare-9812370
9812370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.