Mariana Câmpeanu, despre fiul său, deferit justiţiei de DNA: Sunt convinsă de nevinovăţia lui

Postat la 28 mai 2013 70 afişări

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, se declară "întru totul convinsă" de nevinovăţia fiului său - deferit justiţiei de DNA, într-un dosar legat de supraevaluarea unui teren cumpărat de RAR -, nevinovăţie care, mai spune demnitarul, "va fi dovedită în instanţă".

Mariana Câmpeanu, despre fiul său, deferit justiţiei de DNA: Sunt convinsă de nevinovăţia lui

 "Am luat notă de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind trimiterea în judecată a conducerii Registrului Auto Român, decizie pe care nu o comentez. Sunt întru totul convinsă de nevinovăţia fiului meu, Flavius Câmpeanu, nevinovăţie ce va fi dovedită în instanţă. Am încredere în actul de justiţie şi cred cu convingere că hotărârile instanţei vor fi în spiritul şi litera legii", afirmă ministrul Muncii, într-un comunicat remis marţi agenţiei MEDIAFAX.

Mariana Câmpeanu ţine să sublinieze totodată că între activitatea sa de ministru şi cazul conducerii RAR nu există nicio legătură.

"Aş vrea să separăm net acest caz de activitatea şi mandatul meu de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, între acestea nefiind nici o legătură", spune ministrul Muncii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mariana-campeanu-despre-fiul-sau-deferit-justitiei-de-dna-sunt-convinsa-de-nevinovatia-lui-10907032
10907032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.