Marian Năstase, unul dintre cei mai puternici executivi români, preia funcţia de preşedinte al Alro Slatina

Postat la 10 decembrie 2012 15 afişări

Marian Năstase, vicepreşedintele producătorului de aluminiu Alro Slatina (ALR), va prelua funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Alro, iar Frank Mueller, cel care a deţinut funcţia de preşedinte din martie 2009 până în prezent va fi vicepreşedinte. Năstase este unul dintre cei mai puternici executivi români.

El este din iunie 2009 directorul financiar (CFO) al grupului Vimetco, controlat de omul de afaceri rus Vitali Maşiţchi, grup care deţine pe lângă Alro Slatina şi operaţiuni ample în China. Anul trecut, Năstase a fost cel mai bine plătit executiv al grupului Vimetco, cu un salariu brut de 281.000 de dolari (circa 215.000 de euro) sau 23.400 de dolari pe lună, conform raportului anual al grupului.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marian-nastase-unul-dintre-cei-mai-puternici-executivi-romani-preia-functia-de-presedinte-al-alro-slatina-10381514
10381514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.