Marian Lupu îi sugerează premierului moldovean, Vlad Filat, să îşi dea demisia, dacă refuză dialogul cu liderii AIE

Postat la 21 februarie 2013 10 afişări

Preşedintele Parlamentului moldovean, Marian Lupu, l-a invitat joi la dialog pe premierul Vlad Filat, sugerându-i ca, în cazul unui refuz, să îşi dea demisia.

"Îi solicităm să conştientizeze dezastrul creat", a declarat Lupu, referindu-se la Filat. "Premierului Filat îi cerem să revină la dialog, iar dacă aceasta îl depăşeşte, îi sugerăm să demisioneze. Aşa că va trebui să numim un premier interimar", a continuat el, potrivit PRO TV Chişinău.

Preşedintele Parlamentului a afirmat, de asemenea, că dacă premierul demisionează, şi el este dispus să renunţe la funcţie.

"Odată cu demisia premierului sunt gata sa demisionez şi eu. Să începem totul de la zero. Cerem să înceteze presiunile asupra instituţiilor de drept. Dacă vor fi vinovaţi, vor răspunde. Cerem PLDM să-şi asume defectele dezastruoase. Cerem PLDM şi PL să facă totul pentru a evita alegerile anticipate. Eu încă mai cred că putem ajunge la un nou dialog şi la depăşirea crizei politice", a declarat Lupu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vlad Filat,
demisia,
dialog,
liderii AIE
/actualitate/marian-lupu-ii-sugereaza-premierului-moldovean-vlad-filat-sa-isi-dea-demisia-daca-refuza-dialogul-cu-liderii-aie-10580967
10580967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.