Mariah Carey ar putea face parte din juriul emisiunii "America's Got Talent"

Autor: Departamentul Life Postat la 27 iunie 2015 76 afişări

Cântăreaţa Mariah Carey negociază în această perioadă pentru a se alătura juriului emisiunii "America's Got Talent", al cărei prezentator principal este fostul ei soţ Nick Cannon, informează contactmusic.com.

Cântăreţa în vârstă de 45 de ani, care s-a despărţit de Nick Cannon - gazda emisiunii "America's Got Talent" - după şase ani de mariaj, ar fi în discuţii pentru a o înlocui pe Mel B, în cazul în care artista britanică va avea nevoie de timp liber pe parcursul filmărilor, în contextul în care ea a ratat participarea la episodul final al show-ului "The X Factor", anul trecut, din cauza unei boli misterioase.

"Vor să o ia pe Mariah să completeze juriul, doar în cazul în care Mel B (Melanie Brown) are nevoie de timp liber. Mariah a dat de înţeles că ar accepta dacă programul se potriveşte", a declarat o sursă.

Deşi s-a despărţit de Mariah Carey, Nick Cannon le-ar fi dat undă verde producătorilor în a o angaja pe fosta lui soţie.

"A şocat pe toată lumea când a spus că este o idee bună", a declarat o sursă.

Anterior, Mariah a făcut parte din juriul emisiunii "American Idol", dar, apoi, a spus că acel experiment profesional a reprezentat cea mai rea experienţă din viaţa ei.

"Este atât de plictisitor şi atât de fals. Îmi pare rău, cred că e... când spun că e fals... mă refer că trebuie să inventezi lucruri despre oameni pe care să le spui". a spus cântăreaţa.

Potrivit presei internaţionale, cântăreaţa Mariah Carey are în prezent o nouă relaţie şi a fost fotografiată recent în ipostaze tandre alături de mogulul media James Packer în insula Capri.

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AMERICA'S GOT TALENT,
MARIAH CAREY,
/actualitate/mariah-carey-ar-putea-face-parte-din-juriul-emisiunii-america-s-got-talent-14511090
14511090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.