Marga: Nu mi s-a dat nicio explicaţie oficială pentru înlocuire. Plec în Germania pentru cercetare

Postat la 07 august 2012 11 afişări

Andrei Marga declară, referitor la înlocuirea sa din funcţia de ministru de Externe, că "nu există vreun motiv formulat de cineva în vreun fel" şi că ipoteza sa este că "de fapt a fost o împărţeală" în interiorul unui grup şi "un domn a dorit foarte mult acest minister".

El a precizat totodată, la RFI, că a refuzat toate propunerile care i s-au făcut şi că va pleca luna viitoare în Germania, dar nu ca ambasador, ci în mediul ştiinţific. Întrebat de ce crede că a fost demis din postul de ministru de Externe, Andrei Marga a răspuns: "Nimeni nu e căsătorit cu vreo funcţie. Nu există vreun motiv formulat de cineva în vreun fel. Ipoteza mea e că de fapt a fost o împărţeală înăuntrul unui grup şi un domn a dorit foarte mult acest minister. Aceasta a fost totul". Solicitat să precizeze dacă se referă la Titus Corlăţean, Marga a spus că el nu o să facă nominalizări, lăsându-le "în seama altora".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marga,
inlocuire,
cercetare,
germania
/actualitate/marga-nu-mi-s-a-dat-nicio-explicatie-oficiala-pentru-inlocuire-plec-in-germania-pentru-cercetare-9927945
9927945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.