MApN: incidentul în care a fost implicat ÎPS Teodosie, provocat de o „defecţiune tehnică”

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 august 2022 139 afişări

Conducerea Statului Major al Forţelor Navale anunţă că întreruperea slujbei oficiate de ÎPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei, a fost provocată de o „defecţiune tehnică”.

MApN: incidentul în care a fost implicat ÎPS Teodosie, provocat de o „defecţiune tehnică”

Potrivit unei informări de presă, Statul Major al Forţelor Navale, în calitate de instituţie organizatoare a ceremoniei de luni, din Portul militar Constanţa, regretă situaţia creată pe timpul oficierii serviciului religios. Organizatorii susţin că incidentul a fost provocat de o defecţiune tehnică.

„Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecţiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată şi comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceştia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios şi, astfel, au introdus următorul moment din ceremonial”, anunţă Biroul de presă al Statului Major al Forţelor Navale.

Conducerea Statului Major al Forţelor Navale mai anunţă că „va transmite, în cel mai scurt timp, către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate şi exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfăşurarea ceremoniei”.

Arhiepiscopia Tomisului consideră că tăierea microfonului în timpul slujbei reprezintă un gest fără precedent şi a solicitat de la organizatori un punct de vedere oficial asupra celor întâmplate.

De Ziua Marinei Române, Arhiepiscopul Tomisului oficiază o slujbă religioasă în locul de desfăşurare a ceremoniilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
îps teodosie,
incident,
defecţiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.