MApN, despre fostul angajat care va fi extrădat pentru terorism: Aurel Frăţilă a fost inginer pentru exploatare, nu a participat la misiuni în străinătate

Postat la 15 ianuarie 2013 19 afişări

Ministerul Apărării precizează că Aurel Frăţilă a fost, după absolvirea Academiei Tehnice Militare, inginer pentru exploatare la o escadrilă de aviaţie, între 25 mai - 15 iunie 1996, dată la care a fost trecut în rezervă şi că pe durata activităţii în MApN nu a participat la misiuni în străinătate.

"Aurel A. Frăţilă a urmat cursurile Secţiei Aeronave a Academiei Tehnice Militare, din Bucureşti, în perioada 1990-1996, în anul 1993 acordându-i-se gradul de locotenent. După absolvire a fost repartizat la o escadrilă de aviaţie a Forţelor Aeriene ca inginer pentru exploatare, funcţie pe care a ocupat-o între 25 mai şi 15 iunie 1996, dată la care a fost trecut în rezervă", se arată în precizarea transmisă marţi de MApN.

Purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spânu, a precizat, pentru MEDIAFAX, că Aurel Frăţilă a fost trecut în rezervă după ce a fost declarat "inapt militar".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MApN,
Aurel Frăţilă,
terorism
/actualitate/mapn-despre-fostul-angajat-care-va-fi-extradat-pentru-terorism-aurel-fratila-a-fost-inginer-pentru-exploatare-nu-a-participat-la-misiuni-in-strainatate-10468448
10468448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.