Mandatele membrilor executivi şi neexecutivi ai CA la CEC Bank au fost, temporar, reînnoite

Autor: Departamentul Economic Postat la 09 mai 2015 100 afişări

Mandatele membrilor executivi şi neexecutivi ai Consiliului de administraţie al CEC Bank au fost reînnoite de către Adunarea Generală a Acţionarilor, până la data aprobării de către Banca Naţională a României a noilor membri nominalizaţi, a anunţat Ministerul Finanţelor.

Mandatele membrilor executivi ai Consiliului de Administraţie al CEC Bank, prelungite începând cu data de 11 mai şi până la data aprobării de către BNR a noilor membri nominalizaţi de către AGA, sunt Radu Graţian Gheţea ca director general şi preşedinte CA, Andrei-Liviu Stamatian ca prim-vicepreşedinte, Gheorghe Carabaşan ca vicepreşedinte, Mihaela Lucica Popa ca vicepreşedinte.

În funcţiile de membri executivi ai Consiliului de administraţie al CEC Bank pentru un mandat de patru ani, începând cu data aprobării de către BNR, Adunarea Generală a Acţionarilor băncii i-a nominalizat pe Enache Jiru ca director general şi preşedinte CA, Lucian Claudiu Anghel ca prim-vicepreşedinte, Mihaela Lucica Popa ca vicepreşedinte, Cristian Tudorancea ca vicepreşedinte.

De asemenea, a fost prelungit mandatul de director-vicepreşedinte pentru Mirela Iovu, până la data aprobării de către BNR a unui mandat similar pentru Andrei Răzvan Micu.

În acelaşi timp, au fost prelungite, începând cu data de 11 mai şi până la data exprirării mandatelor noilor membri ai conducerii instituţiei bancare, următoarele mandate ale membrilor neexecutivi ai Consiliul de Administraţie al CEC Bank: Gelu Ştefan Diaconu – membru, Valentin Tiberiu Mavrodin - membru, Mirela Şiţoiu - membru, Ciprian Sebastian Badea - membru, Dan Manolescu - membru, Mihail Constantin - membru, Mihai Gogancea Vătăşoiu- membru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEC,
MEMBRI,
/actualitate/mandatele-membrilor-executivi-si-neexecutivi-ai-ca-la-cec-bank-au-fost-temporar-reinnoite-14235921
14235921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.