Manchester United pregăteşte 46,5 milioane de lire sterline pentru transferul a doi fundaşi

Autor: Andrei Mazurchievici Postat la 23 aprilie 2015 120 afişări

Gruparea Manchester United intenţionează să ofere 21,5 milioane de lire sterline (30 de milioane de euro) pentru transferul fundaşului central al formaţiei Borussia Dortmund, Mats Hummels, şi 25 de milioane de lire (35 de milioane de euro) pentru apărătorul de bandă Nathaniel Clyne (Southampton).

Potrivit Bild, care este citat de mirror.co.uk, Borussia Dortmund îl evaluează pe Hummels (26 de ani) la 35 de milioane de lire (aproape 50 de milioane de euro), însă tranzacţia ar putea fi realizată pentru o sumă mult mai mică, având în vedere sezonul modest pe care l-a avut gruparea germană.

Contractul lui Hummels cu Borussia expiră la 30 iunie 2017.

Fundaşul dreapta Nathaniel Clyne este dorit şi de Chelsea, însă jucătorul de 24 de ani, ar prefera un transfer pe Old Trafford.

Managerul "sfinţilor", Ronald Koeman, a declarat, recent, că va fi greu ca Nathaniel Clyne să semneze un nou acord cu Southampton, având în vedere interesul grupărilor din fruntea clasamentului.

Clyne mai are contract cu Southampton până la 30 iunie 2016.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
MANCHESTER UNITED,
OFERTE
/actualitate/manchester-united-pregateste-46-5-milioane-de-lire-sterline-pentru-transferul-a-doi-fundasi-14143284
14143284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.