Manchester United - FC Barcelona, finala Ligii Campionilor, in 28 mai, pe Wembley

Postat la 05 mai 2011 14 afişări

Echipa engleza Manchester United va intalni formatia spaniola FC Barcelona in finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 28 mai, pe arena Wembley, din Londra, dupa ce s-au confruntat in ultimul act al competitiei si in 2009, cand spaniolii au iesit invingatori.

Manchester United a eliminat Schalke 04 cu scorul general de 6-1, iar FC Barcelona a trecut in semifinale de Real Madrid, scor general 3-1. Cele doua echipe s-au mai intalnit in finala Ligii Campionilor in 2009, la Roma, cand catalanii s-au impus cu 2-0. In acel an, golurile au fost marcate de Eto'o (plecat la Inter Milano) si Messi, aflat tot la Barcelona. Manchester United a reusit sa acceada in a treia finala din ultimii patru ani, dupa cele din 2008 (castigata la penaltiuri cu Chelsea) si cea din 2009.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/manchester-united-fc-barcelona-finala-ligii-campionilor-in-28-mai-pe-wembley-8230204
8230204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.