Managerul spitalului „Marius Nasta”, despre starea pacienţilor evacuaţi din TIR-ul ATI, după incident: Patru dintre aceştia sunt la terapie intensivă, trei în secţie

Autor: Dorin Oancea Postat la 22 februarie 2021 44 afişări

Managerul spitalului „Marius Nasta”, despre starea pacienţilor evacuaţi din TIR-ul ATI, după incident: Patru dintre aceştia sunt la terapie intensivă, trei în secţie

Patru pacienţi din cei şapte aflaţi în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta, unde duminică seara avut loc un incident, se află la terapie intensivă, unul fiind într-o stare ceva mai gravă, iar trei se află în secţiile COVID ale spitalului, a anunţat managerul spitalului Beatrice Mahler. 

Un incident a avut loc duminică seara la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta, iar două femei şi cinci bărbaţi au fost evacuaţi.

În prezent cei şapte bolnavi primesc oxigen.

„Pacienţii şi personalul nu au fost în pericol”, a spus Mahler, care a precizat că „emoţia şi teama predomină în spitale, orice miros de fum sau de material ars crează panică şi controale, indiferent de ora din zi şi din noapte”.

La spital a fost prezent luni dimineaţă şi minitrul Afacerilor Interne Lucian Bode, care a spus că datele preliminare arată că nu a fost vorba despre un incendiu şi că a văzut un prim raport realizat pe baza datelor culese până în prezent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marius nasta,
pacienţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.