Managerii spitalelor "Burghele", "Gomoiu" şi Judeţean Ilfov, găsiţi în incompatibilitate

Postat la 25 iulie 2013 151 afişări

Agenţia Naţională de Integritate a constatat că managerii spitalelor "Theodor Burghele" şi "Victor Gomoiu" au fost în incompatibilitate, fiind simultan şi decani la UMF Bucureşti, iar directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov a deţinut şi funcţia de administrator al unei firme.

Managerii spitalelor "Burghele", "Gomoiu" şi Judeţean Ilfov, găsiţi în incompatibilitate

 Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Petru Armean, managerul Spitalului Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele" Bucureşti, Doina Anca Pleşca, managerul Spitalului Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" Bucureşti şi Eduard Armeanu, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov, au fost în incompatibilitate întrucât au exercitat simultan mai multe funcţii.

Petru Armean a fost, din 9 aprilie 2012, atât manager al Spitalului Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele", cât şi decan al Facultăţii de Moaşe şi Asistenţă Medicală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila" Bucureşti, a precizat joi Agenţia Naţională de Integritate, într-un comunicat de presă.

În cazul Doinei Pleşca, ANI a stabilit că din 9 aprilie 2012 a ocupat simultan funcţia de manager al Spitalului Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" şi pe cea de decan al Facultăţii de Medicină din UMF Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/managerii-spitalelor-burghele-gomoiu-si-judetean-ilfov-gasiti-in-incompatibilitate-11156229
11156229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.