Mama fostului presedinte al Poloniei afla despre tragica moarte a fiului

Postat la 27 mai 2010 14 afişări

Probabil ultima persoana din Polonia care afla ca presedintele tarii a murit luna trecuta intr-un tragic accident aviatic este mama sa invalida, iar povara vestii socante a cazut pe umerii fratelui sau geaman.

Potrivit New York Times, de vreme ce polonezii au sarbatorit miercuri Ziua Mamei, niciun fiu sau nicio fiica nu si-ar fi dorit sa fie in pielea lui Jaroslaw Kaczynski, candidat la Presedintie si frate al fostului sef de stat, Lech Kaczynski.

Mama lor, Jadwiga Kaczynska, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizata inca din luna martie dupa ce a acuzat probleme la inima si plamani. Dupa prabusirea aeronavei prezidentiale, medicii i-au interzis rudelor sa ii spuna vestea mortii fiului pentru a nu periclita starea ei de sanatate si asa destul de fragila.

Jaroslaw Kaczynski a fost adesea ridiculizat de catre adversarii politici pentru ca nu s-a casatorit niciodata si a continuat sa locuiasca impreuna cu mama sa.

Un avion Tupolev 154, la bordul caruia se afla presedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prabusit, la inceputul lunii aprilie, la aterizare intr-o padure din apropiere de Smolensk, in vestul Rusiei, provocand moartea tuturor persoanelor aflate la bord.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Polonia,
piloti,
avion,
prabusire,
Kaczynski
/actualitate/mama-fostului-presedinte-al-poloniei-afla-despre-tragica-moarte-a-fiului-6184911
6184911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.