Maia Novolan, Syscom Digital: Aplicaţiile din România nu sunt scumpe, în schimb preţul serviciilor de date nu este adaptat la veniturile românilor

Postat la 25 aprilie 2012 10 afişări

"Aplicaţiile contra cost nu sunt scumpe pe piaţa locală, în schimb traficul de date este mai scump faţă de alte ţări, sau mai bine spus neadaptata la veniturile din România", a declarat Maia Novolan Mobile&Interactive Marketing Specialist; Managing Director Syscom Digital în cadrul ZF Mobilio-Apps & Business Forum, un eveniment care are drept temă centrală evoluţia pieţei locale de aplicaţii pe mobil şi modalităţile prin care dezvoltatorii locali pot profita de oportunităţile create de explozia vânzărilor de mobile inteligente.

Potrivit lui Novolan aplicaţiile sunt foarte importante pentru companii si pentru site-urile care oferă informaţii deoarece sunt multe smartphone-uri active pe piaţă, citândul pe ceo-ul Google Global care a declarat în februarie 2012 că în 10-12 ani smartphonu-urile android vor fi de 7-8 ori mai ieftine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/maia-novolan-syscom-digital-aplicatiile-din-romania-nu-sunt-scumpe-in-schimb-pretul-serviciilor-de-date-nu-este-adaptat-la-veniturile-romanilor-9572517
9572517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.