Mai multe persoane au murit după ce o maşină a intrat într-un grup de pietoni în oraşul german Munster

Autor: Andrei Ionascu Postat la 07 aprilie 2018 116 afişări

O maşină a intrat într-un grup de pietoni în oraşul german Munster, provocând moartea şi rănirea mai multor persoane, a anunţat sâmbătă poliţia locală, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Nu există deocamdată informaţii despre natura acestui incident, iar anchetatorii verifică ipoteza unui atac.

Potrivit unor martori, incidentul a avut loc într-o zonă cu multe terase şi restaurante.

"În acest moment se desfăşoară o operaţiune de amploare în zona Kiepenkerl. Vă rugăm să o evitaţi. Sunt mai mulţi morţi şi răniţi. Acţionăm în acest moment. Vă rugăm să nu avansaţi speculaţii. Mai multe informaţii vor fi furnizate aici", a transmis poliţia din Munster prin intermediul contului de Twitter.

Potrivit unor surse citate de site-ul publicaţiei germane Der Spiegel, cel puţin trei persoane au murit şi alte 50 au fost rănite, iar şoferul autovehiculului s-a sinucis. Cel puţin şase oameni se află în stare gravă la spital.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
MUNSTER,
PIETONI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.