Mai multe localităţi din România au intrat în carantină din cauza COVID-19. Vezi aici lista localităţilor

Autor: Laura Buciu Postat la 05 noiembrie 2020 1670 afişări

Opt localităţi din Timiş, trei din Sălaj, între care şi reşedinţa judeţului, Zalău, şi una din Cluj, respectiv municipiul Gherla, intră în carantină, ordinul fiind semnat, miercuri noaptea, de secretarul de stat Raed Arafat.

Mai multe localităţi din România au intrat în carantină din cauza COVID-19. Vezi aici lista localităţilor

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis, miercuri noaptea, că la propunerea Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din Cluj, Timiş şi Sălaj, comandantul acţiunii, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonală pentru mai multe localităţi.

Este vorba de oraşul Gherla, din judeţul Cluj, de localităţile Becicherecu Mic, Dudeştii Noi, Dumbrăviţa, Fibiş, Ghiroda, Giroc, Moşniţa Nouă şi Pesac, din judeţul Timiş, precum şi de localităţile Zalău, Cehu Silvaniei şi Jibou din judeţul Sălaj.

Potrivit GCS, carantina zonală se instituie de joi, 5 noiembrie, şi este valabilă pentru o perioadă de 14 zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carantină,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.