Mai multe case şi obiective publice, renovate în cadrul unui proiect dedicat îmbunătăţirii calităţii vieţii

Postat la 13 mai 2016 69 afişări

Patru vapoare din Constanţa şi o locomotivă electrică a CFR Călători vor fi pictate integral şi transformate în lucrări de artă urbană, în cadrul proiectului ”Culorile României”, care vizează şi susţinerea cu materiale de construcţie a mai multor obiective publice din mai multe comune şi oraşe.

Un proiect dedicat îmbunătăţirii calităţii vieţii pentru peste 1,5 milioane de români din comunităţile urbane şi rurale vizează renovarea caselor şi obiectivelor publice din 3 comune, 3 oraşe şi pictarea a două muzee de interes naţional. În plus, vor fi colorate 4 vapoare din Constanţa şi o locomotivă electrică a CFR Călători, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mai-multe-case-si-obiective-publice-renovate-in-cadrul-unui-proiect-dedicat-imbunatatirii-calitatii-vietii-15319655
15319655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.