Mai multe călătorii, o singură asigurare

Autor: Ioana Matei Postat la 05 august 2013 76 afişări

Gothaer Asigurări Reasigurări oferă asigurarea de călătorie My Travels, destinată celor care călătoresc des în afara ţării fie în interes personal sau de afaceri şi care doresc să aibă o singură polică de asigurare pentru toate călătoriile lor.

Mai multe călătorii, o singură asigurare

Cu My Travels, persoanele care călătoresc oriunde în lume au acoperit un numar nelimitat de călătorii pe parcursul unui an de zile (durata maximă a fiecărei călătorii de 45 zile), într-o sumă asigurată de 30.000 euro. Cardul ergonomic personalizat My Travels cuprinde informaţii referitoare la poliţa de asigurare, precum şi detaliile de contact necesare în cazul unui eveniment neprevăzut asigurat.

Astfel, cu cardul My Travels de la Gothaer, clientul poate călători oricând doreşte, fără avizare înainte de plecare, beneficiind de toate avantajele oferite de această poliţă de asigurare, printre care enumerăm: asistenţa medicală de urgenţă care include consultaţia şi diagnosticarea, tratamentul, medicaţia, spitalizarea sau intervenţiile chirurgicale, precum şi transportul medical de urgenţă şi repatrierea medicală. Se poate opta suplimentar şi pentru asigurarea bagajelor în limita a 500 de euro, precum şi pentru acoperirea evenimentelor ce pot apărea în timpul practicării sporturilor de agrement.

Oferta Gothaer Asigurări Reasigurări cuprinde produse cheie adresate atât persoanelor fizice cât şi celor juridice şi include atât tipurile de asigurări specifice nevoilor individuale private, precum asigurările de locuinţe, casco şi sănătate, cât şi o gamă largă de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici şi mijlocii şi angajaţilor.

Gothaer are peste 3.5 milioane de clienţi şi prime brute subscrise de aproximativ 4 miliarde de Euro. Compania se numară printre marile grupuri de asigurări din Germania şi este una dintre cele mai mari companii de asigurări mutuale. În cadrul grupului, Gothaer Finanzholding AG administrează activităţile financiare ale acestuia. Portofoliul companiei cuprinde persoane fizice, întreprinderi mici şi mijlocii, antreprenori şi profesionişti. 40% din veniturile sale provin din prime de asigurare de proprietăţi şi accidente, 40% din asigurările de viaţă şi 20% din asigurările de sănătate. Grupul Gothaer este cotat cu rating A- de către Standard & Poor şi rating A de catre Fitch Ratings. Gothaer şi-a început expansiunea în afara Germaniei, intrând în CEE prin achiziţia asiguratorului polonez PTU (Polskie Towarzystwo Ubezpieczen S.A.) precum şi prin implicarea în asociaţia europeana a asiguratorilor Eurapco.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurare,
calatori,
afaceri,
asigurari
/actualitate/mai-multe-calatorii-o-singura-asigurare-11209958
11209958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.