Mai mult de jumatate dintre romani au venituri sub cele din 2009

Postat la 19 septembrie 2010 8 afişări

Mai mult de jumatate dintre romani au venituri mai mici decat in 2009, situatie in care se regasesc nu doar personale de peste 35 ani cu nivel redus de educatie, ca in aprilie-mai, ci si oameni mai tineri, cu educatie si venituri medii, arata un studiu realizat pentru MEDIAFAX de compania 360insights

Studiul de tip Omnibus efectuat de compania de cercetare de piata 360insights arata ca 52% dintre romanii din mediul urban au inregistrat scaderi ale venitului in 2010 comparativ cu 2009. "Acest procent este pe de o parte ingrijorator de mare, insa in acelasi timp este o reflexie coerenta a realitatii si a efectelor crizei asupra nivelului de trai. In lunile aprilie-mai ale acestui an declarau ca ar avea veniturile scazute 37% dintre romanii din mediul urban. Acest procent a crescut semnificativ in ultimele trei luni, grupul celor ce au inregistrat diminuari ale veniturilor marindu-se cu 15 puncte procentuale", mentioneaza sursa citata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venituri,
mici,
bani,
2009,
salarii
/actualitate/mai-mult-de-jumatate-dintre-romani-au-venituri-sub-cele-din-2009-7309955
7309955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.