MAE recomanda romanilor sa paraseasca Siria

Postat la 26 aprilie 2011 16 afişări

Ministerul Afacerilor Externe a postat, marti, un avertisment de calatorie pentru Siria, recomandand cetatenilor romani sa evite calatoriile in aceasta tara, iar celor care se afla deja in Siria sa paraseasca zona folosind cursele aeriene comerciale, inca disponibile.

MAE precizeaza ca au fost semnalate violente pe intreg teritoriul tarii, inclusiv la Damasc, iar numarul victimelor din randul civililor este in creştere. Ministerul precizeaza totodata ca in ultimele zile mai multe autostrazi importante, inclusiv Tartous-Latakia, Latakia-Alep, Homs-Alep si Damasc-Iordania au fost temporar inchise din cauza demonstratiilor. Legaturile de comunicatie in Siria pot suferi unele intreruperi sau limitari si exista, de asemenea, riscul de producere de atacuri teroriste in locuri publice. "Cetatenilor romani li se recomanda sa evite total, in aceasta perioada, deplasarile in localitatile Daraa si Lattakia si, in general, in regiunea de sud a Siriei, in apropierea frontierei cu Iordania. Totodata, MAE recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile la granita cu Irak", precizeaza MAE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
conflicte,
revolte,
MAE,
Siria
/actualitate/mae-recomanda-romanilor-sa-paraseasca-siria-8192406
8192406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.