MAE:Încă patru români au murit în străinătate din cauza coronavirusului/Bilanţul ajunge la 7 morţi-2

Autor: Departamentul Externe Postat la 21 martie 2020 293 afişări

MAE:Încă patru români au murit în străinătate din cauza coronavirusului/Bilanţul ajunge la 7 morţi-2

Încă trei români au murit în Italia, iar unul în Franţa, din cauza coronavirusului, astfel că bilanţul a ajuns la şapte morţi, anunţă Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE) într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"De la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, şapte cetăţeni români au decedat ca urmare a infecţiei cu COVID-19: şase în Italia şi unul în Franţa", transmite Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat remis sâmbătă agenţiei MEDIAFAX.

Vineri, MAE a anunţat că trei români din Italia au murit după infectarea cu noul coronavirus.

"În conformitate cu informaţiile obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 30 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19: 23 în Italia, doi în

Namibia, unul în Spania, unul în Luxemburg, unul în Irlanda, unul în Tunisia şi unul Franţa", precizează MAE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mae,
români,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.