Madonna califică noul coronavirus drept „marele” agent al „egalizării sociale”

Postat la 23 martie 2020 1272 afişări

Madonna califică noul coronavirus drept „marele” agent al „egalizării sociale”

Madonna a calificat noul coronavirus drept „marele” agent al „egalizării sociale” într-un clip bizar publicat pe contul său de Instagram.

Goală, aşezată în cada plină cu apă, cântăreaţa americană filosofează despre noua pandemie, care i-a făcut pe mulţi „egali, în multe aspecte”.

„Asta este treaba cu COVID-19, nu îi pasă cât eşti de bogat, cât eşti de celebru, cât eşti de amuzant, cât eşti de deştept, unde locuieşti, câţi ani ai, ce poveşti grozave poţi spune, este marele agent al egalizării sociale şi ceea ce este groaznic legat de el, este şi un lucru măreţ.

Ceea ce este groaznic este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Şi ceea ce este minunat este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei 'Human Nature', în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos”, a spus Madonna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agent,
madonna,
calificare,
drept

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.