Cum arată declaraţia pe care trebuie să o completaţi ca să puteţi ieşi din casă noaptea

Autor: Mihaela Gidei Postat la 22 martie 2020 874 afişări

Cum arată declaraţia pe care trebuie să o completaţi ca să puteţi ieşi din casă noaptea

Grupul de Comunicare Strategică a prezentat modelul declaraţiei pe proprie răspundere aprobată de autorităţi care trebuie completată de cetăţenii care ies din casă în intervalul 22:00 - 6:00. 

Declaraţia pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaraţiei aprobate de autorităţi.

Orice român care iese din casă în intervalul orar 22:00 - 6:00 trebuie să aibă la el cartea de identitate şi declaraţia pe proprie răspundere completată.

Ambele documente trebuie prezentate poliţiştilor, poliţiştilor locali sau jandarmilor atunci când legitimează o persoană.

„Reprezentanţii Poliţiei Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliţiei Locale pot efectua fotografirea documentelor (declaraţie pe proprie răspundere şi act de identitate) la momentul legitimării persoanei”, anunţă autorităţile.

Potrivit Ordonanţei Militare nr. 2 din 21 martie, obligaţia completării declaraţiei pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie (luni).

DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

MODEL Adeverinta Angajator

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
declaraţie,
model,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.