Macron, escală la Bucureşti. Bogdan Aurescu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Franţei

Autor: Cosmin Pirv Postat la 08 aprilie 2023 70 afişări

Macron, escală la Bucureşti. Bogdan Aurescu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Franţei

Avionul preşedintelui Franţei Emmanuel Macron a făcut sâmbătă dimineaţa o escală tehnică la Otopeni. Ministrul Bogdan Aurescu s-a întâlnit în acest timp cu ministrul de Externe al Franţei Catherine Colonna.

Avionul cu care preşedintele Franţei Emmanuel Macron se întoarce din vizita în China a făcut sâmbătă dimineaţa o escală tehnică la Otopeni. Preşedintele nu a părăsit aeroportul.

În timpul escalei, Bogdan Aurescu a avut o ântâlnire cu ministrul de Externe al Franţei Catherine Colonna.

„O discuţie foarte bună cu ministrul Colonna în timpul escalei preşedintelui E. Macron la Bucureşti. Am discutat despre rezultatele vizitei în China, situaţia regională de securitate şi necesitatea de a consolida Flancul Estic al NATO în regiunea Mării Negre”, a anunţşat pe Twitter Bogdan Aurescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emmanuel macron,
bogdan aurescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.