Macromex intră pe segmentul de gelaterii

Postat la 12 decembrie 2012 46 afişări

Macromex, cel mai mare business local în domeniul distribuţiei de produse congelate, a intrat pe segmentul de îngheţată după ce la finele lunii trecute a lansat prima mini-gelaterie La Strada în Mega Image din mall Vitan.

Dan Minulescu, proprietarul companiei cu afaceri de peste 120 mil. euro anul acesta, spune că va continua extinde­rea gelateriilor, atât local, cât şi interna­ţio­nal. Conceptul La Strada a fost prezentat în cadrul SIAL 2012, cel mai mare târg din industria alimentară din Europa. "Efectul a întrecut cu mult aşteptările noastre. Peste 15 mari retaileri europeni şi asiatici şi-au manifestat interesul", a spus Minulescu, într-un interviu acordat prin intermediul e-mailului. Acesta estimează că în următorii doi ani gelateriile La Strada vor fi prezente în cel puţin 10 retaileri mari din afara României, compania fiind deja în discuţii avansate cu trei retaileri mari din Cehia pentru 2013.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
macromex,
gelaterii,
deschidere
/actualitate/macromex-intra-pe-segmentul-de-gelaterii-10388144
10388144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.