Macovei, la lansarea partidului: M10 nu are funcţii, sacoşe cu bani sau contracte de oferit

Autor: Eliana Radulescu Postat la 01 martie 2015 120 afişări

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, duminică, cu ocazia lansării, în faţa simpatizanţilor, a partidului M10, că noua formaţiune nu are funcţii de oferit, nici sacoşe cu bani sau contracte de dat, ci îşi propune să lupte cu un ”tsunami” de corupţie şi hoţie.

Nu suntem un val pe care trebuie să te urci. Dimpotrivă, avem în faţă un val, o clasă politică de hoţi, de minciună, avem în faţă un tsunami de corupţie, de hoţie din banii noştri. Noi de luptăm cu valul, noi nu suntem pe val. Noi suntem în faţa valului, în faţa tsunamiului, pe care vrem să îl distrugem, tot pentru tine, pentru ca banii furaţi să se întoarcă la tine. Veniţi cu noi, ca să ne luptăm cu valul. Nu avem funcţii de oferit, pentru că nu suntem pe val, nu avem bani de dat, nu avem sacoşe cu bani, nu avem contracte de dat. Haideţi cu noi, să luptăm cu valul de politicieni corupţi şi hoţi şi mincinoşi care îşi bat joc de România de 25 de ani şi o să-i învingem”, le-a spus ea celor care au participat la eveniment.

Macovei a explicat că ”partidul M la puterea 10” nu este al treilea pol, ci singurul şi primul partid din România de dreapta cu adevărat, singurul partid care merge pe calea dreaptă.

”El nu este nimic din ce avem azi pe scena politică, niciuna din jumătăţile FSN, nu este nici noul PNL, nici vechiul PSD, nu are nimic de a face cu actuala clasă politică. De "n" ori, nu numai de 10 ori, de "n" ori cuvântul "merit", cuvântul "modernizare", cuvântul "muncă", cuvântul "moralitate", pentru că nu se poate face politică fără moralitate. Asta înseamnă, de fapt, "M": înseamnă modernizarea României, bunăstarea României şi a românilor prin modernizare, înseamnă merit, înseamnă fiecare la locul lui pe meritul lui, înseamnă muncă, înseamnă că tu îţi administrezi banii câştigaţi cinstit, şi nu statul, înseamnă mediu, pentru că omul nu este călăul naturii, ci este protectorul naturii, şi înseamnă multe alte lucruri minunate, care, iată, încep cu "m", de la "minune"”, a adăugat Monica Macovei.

Potrivit acesteia, viitorul partid va promova un stat minimal, care înseamnă un stat redus, cu o birocraţie redusă, cu o parte bugetară, cu un Guvern şi cu un Parlament reduse, cu o intervenţie cât mai mică, inclusiv în viaţa economică a ţării.

”Foarte multe ministere trebuie să dispară, foarte mult din aparatul bugetar trebuie să dispară şi să îşi găsească locuri de muncă în sistemul privat. Trebuie să rămânem numai cu acele funcţii esenţiale ale statului. În rest, libertate”, a conchis aceasta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MACOVEI,
PARTID,
M10

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/macovei-la-lansarea-partidului-m10-nu-are-functii-sacose-cu-bani-sau-contracte-de-oferit-13915017
13915017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.