M.Britanie prezintă condiţiile ieşirii din UE. Londra va plăti restanţe de 44 miliarde euro

Postat la 12 iulie 2018 164 afişări

Guvernul Theresa May a prezentat planul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, proiectul - contestat atât de politicieni britanici, cât şi de Bruxelles - conţinând prevederi în materie de imigraţie şi relaţii comerciale, precum şi achitarea unor restanţe de 44 de miliarde de euro.

M.Britanie prezintă condiţiile ieşirii din UE. Londra va plăti restanţe de 44 miliarde euro

Documentul de 98 de pagini, intitulat "Viitoarea relaţie între Marea Britanie şi Uniunea Europeană", prezintă poziţia Cabinetului Theresa May înaintea noilor sesiuni de negociere programate la Bruxelles în toamnă. Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, şi ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, au demisionat în semn de protest faţă de acest plan.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.