Lux în cizme

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 februarie 2020 133 afişări

Elemente umile ale garderobei stimulează creativitatea caselor de modă, care s-au îndreptat spre pantofii sport sau spre bocancii de munte, lansând versiuni de lux ale acestora, printre care unele de la Gucci sau Proenza Schouler.

Lux în cizme

 N-au scăpat nici cizmele de cauciuc, scrie Financial Times, Louis Vuitton lansând o colecţie-capsulă de cinci modele de asemenea cizme sub titlul „Rain” (ploaie), semnată de Nicolas Ghesquière. Stella McCartney şi-a îndreptat şi ea atenţia spre cizmele de cauciuc, colaborând cu Hunter Originals, iar casa Loewe a lansat nişte cizme care îmbină cauciucul cu pielea pentru o notă de eleganţă în plus. Chloé, pe de altă parte, propune cizme de cauciuc cu talpă groasă şi toc pătrat. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.